„Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“- първи откъс, непоказвани снимки и нови кадри с Abomination

Премиерата е на 03.09.2021г. само в кината

Феновете на Marvel често си мислят дали ще видят отново някога на екран Abomination на Тим Рот. На финала на „Невероятният Хълк“ бе подсказано, че за героя ще има далеч по-бляскаво бъдеще в прохождащата кино вселена на студиото. Истински шок бе, когато видяхме героя в първия трейлър на „Шанг-Чи и легендата за десетте пръстена“. Той се биеше на ринга срещу Wong, партньора на Доктор Стрейндж. В първото видео видяхме кратък поглед към него. Новото видео сега ни дава още по-добър поглед към завръщането на героя.

Миналия четвъртък, 12.08.2021г., Марвел публикуваха нов тийзър, който включва и една от оригиналните песни, изпълнени от DJ Snake, Rick Ross и Rick Brian. Видеото ни показва много от самия Шанг-Чи, но включва и кадри с Abomination и битката му с Wong. Вижте го:

Билетите за прожекциите на „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“ в САЩ са вече в продажба. За да отпразнува събитието от Marvel публикуваха зрелищен откъс (големия плеър в началото на статията), за да придобием представа от предстоящия екшън. Заедно с него се появи и нова, телевизионна реклама, озаглавена Icon. В нея виждаме Железния човек, щитът на Капитан Америка, чукът на Тор, само за да покаже, че Шан-Чи е не по-малко легенда от всички тях. Просто не сме го чували до сега.

 

Онлайн се появиха и нови, непоказвани до сега кадри от филма. Вижте ги в галерията тук!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 3 =