Шайло е дъщеря на носителите на Оскар Анджелина Джоли и Брад Пит. Младата дама е предприела правни действия, за да се дистанцира от баща си. Ще се „отърве“ от фамилното му име.
Навръх 18-тия си рожден ден, тя е завела петиция във върховния съд на Лос Анджелис. Искът е за премахване на „Пит“ от пълното и име. По документи, в момента тя се казва Джило Нувел Джоли-Пит. Съгласно петицията, искането и е това да стане „Шило Ноувел Джоли“.

Шило е родена на 27.05.2006г. в Швакопмунд, Намибия. Тя е най-голямото от трите биологични деца на двойката. Трите и осиновени братя и сестри са Мадокс, Пакс и Захара. Биологичните и са близнаците Нокс и Вивиан.

Анджелина Джоли и Шайло Джоли
През 2016г. Джоли подаде молба за развод след сблъсък на личния им самолет, с който са летели от Европа. Там са били и децата.

Неофициално други деца също са премахнали името на баща си. Във видео от 2023г. тя може да бъде видяна и чута в колежанска обстановка, да се представя, като Захара Марли Джоли.

15 годишната Вивиан е премахнала името „Пит“ от чековете, които получава за мюзикъла „The Outsiders“, в който играе една от ролите.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 + = 36