В събота (18.09.2021г.) бе световния ден на Батман. Повечето големи новини се пазят за DC FanDome през октомври, това не означаваше обаче, че този специален ден ще остане без нищо! Композиторът Майкъл Джакино, който усилено работи върху музиката от филма, сподели малка част от творението му. Това е музиката от филма, в изпълнение на оркестъра:

Леле тези HORNS :)! Звучи, сякаш нещо наистина епично се случва по време на тази музика. Тези страховити барабарни след възхода на оркестъра създават усещането за сблъсък на Батман със злодей.

Силно се надяваме да чуем тази музика или поне част от нея, в предстоящия втори трейлър.

Премиерата е през март 2022г. , а освен Робърт Патисън в ролята на Батман, ще видим още Зоуи Кравиц в ролята на Жената- котка, Пол Дейно в ролята на Гатанката и неузнаваемия Колин Фарел в ролята на Пингвина. Ще видим и Джон Туртуро в ролята на криминалния бос Фалконе, както и Анди Съркис в ролята на Алфред, Джефри Райт в ролята на комисар Гордън.

Режисьор е Мат Рийвс („Зората на планетата на маймуните“). Той също сподели фрагмент от това, върху което работи. Включително и нов (не с добра резолюция), кадър на Робърт Патисън в костюма на Батман.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

50 + = 57