В този изключително издайнически кадър от финалния епизод на сезон 1 от „WandaVision“, виждаме Алената Вещица, Видението и близнаците готови да спасят Уествю. Всичко започна преди броени седмици, а сериалът успя да очарова милиони по целия свят. Той даде възможност на Елизабет Олсън и Пол Бетани с ролите на Уанда Максимоф и Видението, да заблестят както никога до сега. Историята разви героите им по изключителен начин.

Домашният живот на Уанда и Видението в Уествю ги превърна в семейство. Уанда роди близнаците Били и Томи. Те развиха собствени суперсили. Били има силите на майка си. Томи разви суперскорост, точно като чичо си Quicksilver. Вече цялото семейство е от супергерои. Все още не сме ги видели да работят заедно, обаче. Очаквано- това ще се промени във финалния епизод.

Disney публикуваха този кадър, в който и четримата са заетно, в бойна позиция, готови да се впуснат в екшъна. Предполагаме, че срещу Агата Харкнес, която представиха, като истинския злодей в сериала. Бдителни фенове видяха, че ръцете на Били са заели същата позиция, като тази на майка му, докато прави магия. 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

89 − = 87