Хю Джакмън и Ребека Фъргюсън в първи трейлър за футуристичния „Reminiscence“

Изключителния успех на „Западен свят“ на HBO превърна Лиса Джой и съпругът и Джонатан Нолан в могъща двойка в Холивуд. Още от 2000-та година насам, Джонатан пише сценарии за брат си, който е режисьор и може би сте чували за него- Кристофър Нолан.

Следващия проект на Лиса и Джонатан се казва „Reminiscence“ и изглежда, като най-правилното нещо за тях двамата. Историята силно ще разчовърка мозъка ви. Всичко се развива в наводнения Маями от близкото бъдеще. Хю Джакмън е ветеран, превърнат в „мисловен“ детектив. Той разкрива мистериозно убийство, след като се влюбва в свой клиент. Официалният синопсис гласи:

Ник Банистър (Хю Джакмън) е частен, мисловен следовател. Той разследва мрачния свят на миналото, като помага на клиентите си да достигат до загубени спомени. Живеейки буквално на наводнения бряг в Маями, животът му внезапно се променя. Причината- поемането на нов клиент на име Мае (Ребека Фъргюсън). Нещо толкова просто, което бива изгубено и намерено, се превръща в опасно притежание. Банистър се бори за да разбере истината за изчезването на Мае, попадайки насред брутална конспирация. В края на краищата, колко далеч си готов да стигнеш в името на онези, които обичаш?

В поддържащи роли гледаме Танди Нютън („Западен свят“), Клиф Къртис („Fear the Walking Dead“ и Даниел Ву („Томб Рейдър: Първа мисия“).

“Reminiscence” е кино дебют за режисьорката Джой. Тя е също така съсценарист и част от продуцентския екип.

Успехът на „Западен свят“ даде творческа свобода на Джой и Нолън. Наскоро те подписаха договор за Amazon за $150 млн. за следващите 5 години.

Премиерата на “Reminiscence”  е насрочена за 03.09.2021г. в кината и HBO MAX.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 5 =