Хенри Кавил коментира решението на Warner Bros. да продължат с нов филм за „Супермен“, в който той да не участва.

Актьорът изигра ролята за последно в сцена след финалните надписи на „Черният Адам“, точно 5г. след участието му в „Лигата на справедливостта“. Почти мигновено след това дойде и новината от новите шефове на DC STUDIOS Джеймс Гън и Питър Сафран. Предстои генерална смяна на посоката, в която героят ще бъде развиван. В свой пост Кавил пояснява, че новината за завръщането му към ролята е дошла преди Гън и Сафран да бъдат наети от Warner.

Тъкмо излизам от среща с Джеймс Гън и Питър Сафран. Новините не са добри. В крайна сметка няма да се завърна в ролята на Супермен. След като студиото ми каза да обявя завръщането си през Октомври, преди двамата да бъдат наети, това определено не е най-лесната за приемане новина. В крайна сметка- такъв е животът. Смяната на караула е нещо, което често се случва. Джеймс и Питър имат цяла вселена за строене. Желая на тях и всички онези, които ще се включат, късмет и много щастие. Супермен е тук. Моето време да нося мантията му приключи, но онова, което той отстоява е вечно.

Веднага след напускането на „Вещерът“ преди няколко месеца, Хенри сподели- фокусът му ще бъде върху „Човекът от стомана“ и бъдещето на героя.

Постът на Кавил дойде малко след като Джеймс Гън публикува в Туитър новината, че пише нов филм за Супермен, фокусиран върху по-ранните години на героя.

Новината идва малко, след като двамата посякоха надеждите за „Жената чудо 3“ на реж. Пати Дженингс, след получаване на сценария от нейна страна.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Henry Cavill (@henrycavill)

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 2 =