Изключителен късметлия съм, че Кал е част от живота ми.

Най-добрият приятел на Хенри Кавил е животно. Без значение от мястото, актьорът води Кал навсякъде със себе си. Причината? Кал е терапевтично куче. Това означава, че Хенри има нужда животното да пътува с него по време на полетите. Това е неговият начин да контролира тревожността и намали нивата на стрес.

Той е прекрасен спътник и ме е спасявал много пъти по невероятен начин, просто присъствайки около мен.

Те не са просто спътници в пътуванията. Хенри говори с Кал всеки ден, а той го кара да се чувства обичан. Актьорът усеща, че Кал го разбира по-добре от повечето хора. Дава му подкрепата, от която Кавил се нуждае, без дори да обелва дума.

Той е истински спасител за мен. Истински другар е дори в онези моменти, когато имам нужда от друго същество около себе си, без обаче да е необходимо да полагам тонове усилия към това същество.  Фантастичен е. Куче е, но е и верен другар.

Хенри е осиновил Кал през 2011г., когато е бил още мъничко кутре. Точно по онова време той е започнал да получава повече работа в Телевизията и Киното. Да види Кал, се превръща в най-добрата част от деня на Хенри, след изтощителните снимки. Кал е от породата американска Акита. Те са известни с това, че са наистина верни. Самият Кал не е изключение.

Акита, понякога си създават лошо име. И той не прави изключение от това. Но може да видите колко е внимателен, колко е нежен всъщност. Доста независими кучета са. Изключително доволен съм, че той получава вниманието, което заслужава.

Ако се разровите в профила на актьора в Instagram, ще видите, че двамата са непрекъснато заедно. От сутрешните разходки, до тренировките в зала. Толкова са близки, че Хенри дори го взима със себе си на работа, прес конференции и медийни турнета. Взима го дори по време на фотосесии, за които позира.

Той е най-добрият ми приятел и е голям инат. Кал умее да вади много от вниманието насочено към мен, фокусирайки го върху себе си. Това е прекрасно.

Кал е и причината, Хенри да има Instagram. Преди да го осинови, актьорът бе доста потаен за личния си живот. След всичките тези снимки на кучето, които той прави всеки ден, в един момент просто е решил, че трябва да ги сподели със света.

Отне ми време, за да вляза в Instagram. Винаги съм бил срамежлив в опитите си да показвам другата страна от характера и кариерата ми. Бях доста потаен за това. Вече се чувствам далеч по уверен и спокойно мога да показвам на хората, други неща, които биха им били интересни да видят.

За журналистите, обичта на Хенри към Кал не е изненадваща. Все пак той винаги води най-добрия си приятел на интервютата.

Каква е бекграунд снимката на телефона ти?- питат Хенри в едно интервю

Кал, разбира се!

Обичта на Хенри към Кал е наистина вдъхновяваща. Не сте ли съгласни? А и човек трудно може да прецени, кой от двамата изглежда по-добре.

Изгледайте това видео, за да видите още : https://fb.watch/cu58rZqv9F/

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

26 + = 33