Снимките приключиха през лятото на 2021г. Премиерата очакваме през 2022г. Създателите на филма са Майкъл Грандидж и Грег Берланти. В едната главна роля виждаме носителката на Златен Глобус и открито част от ЛГБТИ+ общността Ема Корин („Короната“). Във втората главна роля виждаме носителят на Грами и бивш член на One Direction, Хари Стайлс. 

Това е един доста секси прочит на едноименния роман от 2012г. на Бетан Робъртс. В поддържаща роля ще видим британския актьор Дейвид Доусън. Той ще бъде мъжът, обект на чувствата на героят на Хари. 

Историята проследява един любовен тиъгълник във Великобритания по време, по което различната сексуална ориентация е била криминализирана!

Хари Стайлс, режисьора Майкъл Грандидж и Дейвид Доусън от снимачната площадка на „My Policemen“ през юно 2021г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Британският полицай Том Бърджис (Стайлс ) е влюбен, женен млад мъж. Неговата съпруга е учителката Марион Тейлър (Корин). Том потъва в друга романтична връзка с мъж. Това е мюсюлманинът Патрик Хейзълуд (Доусън). Историята се развива през 50-те години на миналия век. Преплетени са завист, тайни и социални норми във времена, в които различната им сексуалност ще разтърси живота и на тримата герои. Всичко, което имат, ще бъде заплашенто.

В поддържаща роля, като възрастния Патрик, ще видим Рупърт Евърет. Продуцент е Amazon Studios.

Първите снимки от площадката, вече са налични!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 65 = 72