Истинска изненада е да разберем, че постигнатото в „Лудия Макс: Пътят на яростта“ може да бъде надскочено. Режисьора Джордж Милър и екипа зад Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“ обаче са успели. В разговор със списание Total Film Милър и продуцента Дъг Митчъл разкриват, че филма им съдържа 15 минутна екшън сцена, която е заснета за 78 дни. Всеки ден на снимачната площадка е имало над 200 каскадьори. Кодовото име на сцената е било „Стълбище за никъде“.

Звездата Аня Тейлър- Джой също споделя:

С Джордж водихме разговор относно това, защо този епизод е толкова дълъг. Гледната му точка подпали и мен! В епизода ще видим развиване на умения в хода на една битка. Епизода е важен за разбирането на това, колко безценна всъщност е Фюриоза. Ще ни помогне да извадим на преден план нейната безкомпромисност. Това е най-дългата сцена, която всеки от нас изобщо някога е снимал. Един ден просто приключихме и всички получиха бутилка вино- „Стълбище за никъде“ .

Да разберем, че в хода на историята ще опознаваме и герой, а няма просто да гледаме визуален спектакъл, е наистина обнадеждаващо. Филмът ще проследи главната героиня в три етапа от живота и. Основния фокус на филма ще бъде развитието на Фюриоза и нейното дълбокото познаване.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 3 =