Търкулна се още една седмица и финала на унищожителния „The Boys“ сезон 2 е на прага ни. Първия трейлър за епичния завършек вече е тук и може да го видите в плеъра по-долу. Това е осмия, последен епизод и в него става ясно, че… Бучър ще избие всички.

Не можем да избием всички!- казва Хюи, който май не е гледал епизод на поредицата от преди финала…..

Точно това ще направим!- му отговаря Бучър във видеото.

Поведението на Бучър може и да не е изненада, но случващото се в трейлъра е. A-train  е поредния супергерой, който предава Седмината. Той предава секретна папка с противозаконни действия на Воут. Естествено познавайки стилистиката на „The Boys“ потенциала за двойна игра е огромен.

След това ще насочим погледи към Stormfront. Много от втория сезон се върти около нейното премахване. Доста хора я искат вън. Включително A-Train. Завръщането на Бека в ръцете на Бучър  може да доведе до тоталното обграждане на расистката Stormfront от всички страни!

Все още не е ясно кой взриви всички тези глави на финала на сезона от миналата седмица. Едно от предположенията е, че Църквата, към която Бездната се присъедини, са причинили това. Ще разберем с премиерата този петък, 09.10.2020г.

„The Boys“ е дело на стрийминг гигантът Amazon.

Източник: GamesRadar

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 + = 96