Звездата на сериала „Специален доклад“ , Уилмер Валдерама ще участва в новата поредица на Disney, която ще е базирана на героя Зоро. Актьорът ще бъде и изпълнителен продуцент на новата поредица, в която ще се превърне в Дон Диего де ла Вега и неговото алтер его Зоро. Героят е създаден през 1919г. от американския писател Джонстън Макъли.

Докато растях, Зоро бе един от героите, който ме накара да се вярвам, че въпреки, че съм латино, мога да съм герой. Като възрастен и същевременно разказвач на истории, имам отговорност по отношение на историите, на които ще вдъхвам живот. Да си партнирам с Disney за вдъхване на нов живот на Зоро, след почти 60г., да съм част от това наследство, да накарам децата да вярват, че могат да бъдат герои, е сбъдната мечта!- сподели Валдерама

От Disney коментираха:

В кадър от сериала „Специален доклад“

Ще върнем към живот тази класика, която ще се развива в Pueblo de Los Angeles, но в един много модерен стил. Богата и модерна сценография, герои и отношения, които ще се развиват на фона на екшън, драма, съспенс и хумор.

Все още не е ясно, коя медия ще поеме сериала, но тъй като той е част от Disney Branded Television се очаква това да са или ABC или Disney +!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

55 − 52 =