„Тъмните му материи“ сезон 3 с първи трейлър

Гледаме от 05.12.2022г. по HBO MAX

Видяхме ангели и демони по пътя към третия, последен сезон за „Тъмните му материи“. Време беше и за трейлър.

Видеото вече е тук.

Под светлините на прожекторите е Лорд Азриел (Джеймс Макавой), който се завръща в поредицата, след като отсъстваше от втория сезон. Той подготвя армия от вещици и разбунтували се ангели, за да свали The Authority.

Събирам най-доброто от всеки свят за да ми помогне във войната. Те са сред най-добрите, но ако отрежем главата, останалото само ще се разпадне. – казва героят му в трейлъра

Освен Азриел, бойците срещу Рая са вещицата Серафина Пекала и нов герой- командир Огуне, лидерът на военните части на Азриел. Във видеото виждаме и ангелите, както Рая-  небесното кралство, скрито сред наелектризирани облаци.

Азриел е истинско дърво и същевременно много лош баща. Прави го заради правилните причини, но по напълно погрешен начин. За него крайната точка е по-важна от пътуването към нея. За Азриел целта оправдава средствата. Той е лидер и човек, променящ света. Той е мислител и деятел, преди да бъде баща.

Сезон 3 адаптира събитията от третата книга от поредицата, озаглавена „Кехлибареният далекоглед“. Дафне Кийн се завръща в ролята Лайра, дъщерята на Азриел.

„Тъмните му материи“ сезон 3 се завръща по HBO MAX на 05.12.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

51 + = 60