Тренировките на Джейк Джиленхол за „Road House“

Новото издание на "Men’s Health" представя детайлен поглед към постигането на тази физика

Живеем във време, в което актьорите са готови да преживеят изключителна, физическа трансформация за дадена роля. Джейк Джиленхол успява да изпъкне над всички и да се нареди до безумията на Крисчън Бейл, за трансформацията си в „Road House“. Актьорът демонстрира феноменална физика, оставяйки и зрители и феновете на бойните спортове възхитени!

Джейк успява да постигне 5% телесни мазнини и да влезе в средна категория със своите 83.5 кг. Отдадеността за постигане на тези резултати е изумителна. В подготовката неотлъчно до него е дългогодишния му треньор Джейсън Уолш.

Кариерата на Джиленхал се простира през много жанрове- от независими класики, като Дони Дарго, до престижни драми, като „Планината Броукбек“, който му печели и номинация за Оскар. По онова време Джейк е едва на 25г. Способността му да поема различни роли и да става все по-добър за всяка следваща, затвърждава статута му на истински звяр в Холивуд.

Сега актьора се потапя в ролята на Джеймс Далтън в „Road House“. Филмът е римейк на оригинала от 1989г. Там в главната роля бе Патрик Суейзи.

„Road House“ е вече достъпен за всички потребители на Amazon Prime.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 − = 11