Официално е! Тора Бърч няма да се завърне за сериала на Тим Бъртън „Wednesday“, който Netflix и MGM продуцират. Тя е напуснала продукцията в началото на месеца и се е завърнала в САЩ. Снимките текат в Румъния а в главната роля на Уенсдей Адамс е Джена Ортега, по времето, което героинята и е прекарала в академията „Nevermore“.

Продуцентите от MGM излязоха с прес съобщение:

Тора се завърна в САЩ за да се захване с лични неща и няма да се завърне към продукцията!

Според източника ни, Тора се е заела с битка срещу болест в семейството. Тя е успяла да завърши преобладаващата част от снимките на поредицата, в която тя играе е една от главните роли- тази на Тамара Новак. Тя е майка в общежитието, в което Уенсдей живее.

За ролята няма да бъде избирана нова актриса. Продуцентите ще добавят нов герой към първия сезон. Не е ясно дали новия герой ще поеме щафетата от Тамара и ще помогне да бъде затворена вече плануваната и сюжетна линия или двете ще съществуват паралелно в поредицата. Възможно е новия герой да замести този на Тамара и сцените с Бърч да бъдат заснети отново.

Освен Ортега, в главните роли гледаме още носителката на Оскар Катрин Зита- Джоунс в ролята на Морша Адамс и Луиз Гузман в ролята на Гомез Адамс.

Наскоро гледаме Тора Бърч в ролята на Гама в „Живите мъртви“, както и „The Blas Black Man in San Francisco“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 7