В свое съвместно интервю със Зендая, Том Холанд разкри планове за превръщането на MJ от „Спайдър-мен: Няма път към дома“ в супергерой. Тандемът споделя екрана още от „Спайдър-мен: Завръщане у дома“ през 2017г.

Мишел Джоунс-Уотсън (MJ) е сред най-способните приятели на Питър Паркър. Хващайки се за изчезването му и сглобявайки сама истината, в Прага тя пита Питър за неговото алтер-его, в „Спайдър-мен: Далеч от дома“. По-късно тя е ключова за откриването на злодеите от мултивселената в „Спайдър-мен: Няма път към дома“. Именно в него двамата преживяват повече екшън епизоди от преди, а самата MJ вече може би е намерила героя, в самата себе си. Поне така мисли Том Холанд.

В свое интервю пред „OK Na Svyazi“ Зендая споделя, че не е говорила с продуцентите за превръщане на MJ в супергерой. Том от своя страна разкрива, че за известно време, те всъщност са имали такива планове за нея. Актрисата предпочита да остави супергеройските приключения на Том и е изключително благодарна за начина, по който реж. Джон Уотс е развил героинята и, както и Нед. Те може да са обикновени приятели, но са незаменими по отношение на помощта им към Питър.

Зендая: Оу, не, не, не!

Том Холанд: Те се опитаваха за известно време, помниш ли?

Зендая: Да! Но ще оставя супергеройските неща за теб. Много доволна съм от начина по който MJ е развита. Начина, по който отношенията между нея, Нед и Питър са пресъздадени, обичта им и тази любовна история, промъкваща се между всичко… Спайдър-мен може и да спасява света, но той самият има нужда от помощ. Не може да се справи сам. В края на краищата той е просто хлапе, което се опитва да се справи. Нед и MJ са там, за да му помогнат. Всички те са много умни хлапета. Да не забравяме, че мислят заедно, подкрепят се един друг, така че се чувствам прекрасно, като част от такъв отбор.

Мери Джейн-Уотсън е имала супер сили, придобити в „Spider-island“ комикс от 2011г. По-късно тя облича железния костюм на паяка и се бие срещу злодея Regent. В изданието „The Amazing Spider-man: Renew Your Vows“ тя се превръща в героинята Spinneret, която се бори срещу престъпленията редом до Питър и дъщеря им Ан Мей Паркър.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − = 18