Том Холанд не е близвал алкохол от 01.01.2022г. Дълго време се е притеснявал, че без чашка няма да има социален живот, а в момента се чувства по-щастлив от всякога.

Сериозното пиене е започнало по време на снимките на сериала „The Crowded Room“ на Apple TV Plus. Сега той е потънал дълбоко в личния си път на избавлението. Започнал е с идеята за „сух Януари“.

Няма такова нещо. Не съм се събудил един ден с идеята, че няма да пия повече. Както много британци, през Декември беше Коледа, ваканция бях и пихме много. Винаги съм могъл да пия много. В гените ми е и съм го наследил от страната на майка ми. Дойде момент, в който мислех само за следващото питие. Събуждах се мислейки за това. Гледах часовника и чаках да стане 12, за да си сипя. Това ме плашеше. Помислих си, че може би имам проблем. Реших да се накажа и освен „сух Януари“ да продължа и със „сух Февруари“. Повтарях си, че ако удържа 2 месеца без питие, ще докажа сам на себе си, че нямам проблем.

Когато осъзнал, че това е все още битка, двата месеца се превърнали в 6. Дал си краен срок до рождения му ден- 01.06.2022г.
Докато стигна до рождения ми ден, вече бях изключително щастлив с живота си. Спях по-добре. Решавах проблемите по-добре. Неща, които се случваха на снимачната площадка и обикновено ме разстройваха, сега приемах по нов начин. Имах много по-бистра мисъл. Чувствах се по-здрав, по стегнат и се запитах- защо съм обсебен от пиенето?

Притеснявал се е, че вече няма да може да излиза с приятели и да пие. Но и те и семейството му са го подкрепили. Целта е била той самият.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 − = 60