Една от най-успешните трилогии за подрастващи, още преди „Игрите на глада“ да се превърне в това, в което се превърна, е „Живият хаос“ на Патрик Нес. Книга първа „Не пускай ножа“ (издадена на родния пазар от Артлайн Студиос“) получи своята високобюджетна холивудска адаптация . На режисьорския стол е Дъг Лаймън, а в главните роли гледаме Том Холанд („Спайдър-мен: Далеч от дома“) и Дейзи Ридли („Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър“). В поддържащи роли ще гледаме номинираната за Оскар 2020г. Синтия Ервио, новият кандидат-Гринделвалд Мадс Микълсън, тийн любимецът Ник Джонас и Демиан Бичир.

Живият хаос“ бе заснет през 2017г., но след първия тест скрийнинг през 2018 стана ясно- ще има много допълнителни снимки. Проблеми с графиците на актьорите отложиха това много във времето и към този момент $100 млн.-та продукция е с премиерна дата 22.01.2021г. За България разпространител е Lenta.

Освен няколко кадъра зад кулисите до сега не бяхме видели нищо и ето на- официален първи постер, който изглежда страхотно. На него виждаме Том в ролята на Тод Хюит и Дейзи Ридли в ролята на Виола.

Източник: Teaser-Trailer

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

43 − = 33