Том Холанд и Аманда Сийфрайд в първи трейлър за трилъра „The Crowded Room“

Гледаме от 09.06.2023г. по Apple Tv Plus

В главна роля освен Том Холанд и Аманда Сийфрайд ще видим и Еми Росъм („Следутрешният ден“, „Фантомът на Операта“). Историята е базирана на престъпленията на Били Милигън и ромата от 1981г. на Даниел Кейес „Мислите на Били Милигън“. Сценарият е дело на Акива Голдсман, който през 2001г. написа „Красив ум“

Всичко се случва в сърцето на Манхатън през 1979г. „The Crowded Room“ проследява ареста на Дани Съливан (Холанд) за участието му в стрелба в Rockefeller Center. Дани работи със следователят Рая Гудуин (Сийфрайд), която го вода към спомените за онова, което е провокирало престъпленията му.

Героят на Холанд е отчасти базиран на Милиган, който през 1979г. е арестуван за изнасилването на три жени в Ohio State Campus.

Виждах се, като него, но в личния ми живот. Имах срив у дома, в който реших, че трябва да си избръсна главата, за да се отърва от този герой. Бяхме на средата на снимките- нямаше как. Преживяването бе несравнимо с всичко, което ми се е случвало до сега.

Сезонът ще включва 10 епизода от по 1 час всеки. Първите три ще дебютират едновременно с премиерата на 09.06.2023г. по Apple Tv Plus. Всяка седмица след това ще има премиера на нов епизод.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 7 = 2