Пътешествието на Том Бъдж до Средната Земя се оказа по-скоро временен, отколкото продължителен престой.

Актьорът, който получи неназована роля в предстоящия сериал на Amazon обяви, че напуска продукцията поради творчески различия.

С огромно съжаление ви съобщавам, че напускам „Властелинът на пръстените“ на Amazon. След като видях първия епизод заснет през изминалата година, Amazon решиха да тръгнат в друга посока с героя, който представях. Благодарен съм на криейтив екипа за насърчаването да опитам нещо, което ми се струваше ново, вълнуващо и красиво. Оставам на разположение на прекрасния екип и актьори, за чиято обич, подкрепа и приятелство съм така благодарен. За съжаление, някои неща просто няма как да бъдат. Така е отредила съдбата.- написа Том в Instagram

Сериала е потънал в изключителна тайнственост и за това нямаме идея кой е героят, който Бъдж е щял да изпълни. Дали ще бъде избран нов актьор на негово място,  предстои да стане ясно. Жалкото е, че ако бе успял да впише изпълнението си в желанията на продуцентите, тази роля щеше да го подсигури, докато е жив. Изглежда обаче неговата представа за героя е нещо, към което актьора се е придържал непрекъснато. В края на краищата актьора не е бил готов на компромис с представите си. За това- искрено уважение към него.

Изключително скъпия сериал на Amazon се случва стотици години преди трилогията на Питър Джаксън. Снимките текат в Нова Зеландия, а премиерата се очаква по Amazon Prime Video някога през 2021г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

58 + = 59