Томас е малък локомотив. Той е изпълнен със заразителен оптимизъм и знае, че светът е изключително интересно място, където може да срещне нови приятели, докато пътува. На остров Содор, където живее, има и приятели от Япония и Кения. Най-добрият му приятел е Пърси, който също е от Содор. Малките локомотиви се състезават помежду си, помагат за превозването на вагони до техните местоназначения и през цялото време не спират да се забавляват.

Излъчването на поредицата ще бъде предшествано от първия пълнометражен филм от новата версия на поредицата – „Томас и приятели: Състезание за купата на Содор“. Героите ще участват в надпреварата за титлата. Томас ще започне в отбора на Кана. Но достатъчна ли е екипната им работа, за да спечелят състезанието? В премиерните епизоди, малките герои ще трябва да транспортират изключително важна крушка и… части от ракета.

Филмът ще се излъчи на 28 май от 09.00 ч. по Boomerang. А премиерата на поредицата „Томас и приятели“ ще е на 30 май от 16.00 ч. отново по Boomerang. Като предаването ще продължи да се излъчва всеки ден по същото време.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

61 − = 52