Този май Disney Channel ще зарадва феновете на вълнуващите приключения с още повече мегаподвизи и нови герои. Ще видим наполовина геройски забавления, мегачудеса и супер премеждия в провинцията.

Ето заглавията, които да очаквате с нетърпение пред малкия екран!

„НАПОЛОВИНА ГЕРОИ“, сезон 1
От 8 май, всеки делничен ден от 17:50 ч.

НАПОЛОВИНА БРАТ, НАПОЛОВИНА СЕСТРА, НАПОЛОВИНА СИЛИ!

Мо и Сам са наследили някои сили от своята пра-пра-пра-баба, която е имала връзка със супергерой преди много луни. Но тъй като са полубрат и полусестра, те ще трябва да споделят тези сили наполовина. Резултатът: тези двама „донякъде супергерои“ тичат наполовина по-бързо, стават наполовина невидими и изстрелват нишки наполовина по-далеч!

За тези герои няма латексови костюми и мисии за спасяване на света. Не! Мисията на Мо и Сам е да направят ежедневието си като деца наполовина поносимо.

„МЕГАЧУДЕСАТА НА КАЛИНКАТА И ЧЕРНИЯ КОТАРАК“, сезон 5
Всеки делничен ден от 18:50 ч., с нови епизоди от 22 май

„МЕГАЧУДЕСАТА НА КАЛИНКАТА И ЧЕРНИЯ КОТАРАК“ разказва историята на учениците Маринет и Ейдриън, избрани да спасят Париж от злите същества Акума, отговорни за превръщането на обикновени хора в армия от суперзлодеи. С помощта на магически си същества, те се превръщат в Калинката и Черния котарак, супергерои, които се борят с престъпността и се отправят на вълнуващи приключения из улиците и покривите на Париж, без да осъзнават истинската идентичност на другия.

В пети сезон героите ни ще докажат, че са по-обединени от всякога.

„ГОЛЕМИЯТ ГРАД НА ГРИЙНС“, сезон 3
Всеки делничен ден от 16:50 ч., с нови епизоди от 15 май

Проследете шантавите приключения на 10-годишния Крикет Грийн, пакостливо и оптимистично момче от провинцията, и странното му семейство – по-голямата му сестра Тили, баща му Бил и баба Алис. Крикет е много любопитен и голям ентусиаст, което въвлича него и семейството му в изключителни приключения и кара всичките им съседи да ги обикнат.

Крикет, Тили, Бил и Баба се завръщат за нови премеждия, докато се опитват отново да привикнат с провинциалния живот.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

44 + = 48