Номинираният за Оскар за ролята си на Елтън Джон в „Рокетмен“ Тарън и звездата от хит-сериала на Netflix „Бриджъртън“ Джонатан, са гей двойка в провокативната пиеса с още по-провокативното заглавие.

Тарън Егъртън

Бейли ще се превърна в Джон, мъж с дългогодишен приятел, идентифиьиращ се като гей. Той поставя сексуалността си под въпрос, след като прави секс с жена.

Пиесата се фокусира върху сексуалната идентичност и етикетите, които поставяме на хората. Нейния дебют е през 2009г. в Royal Court’s Jerwood Theatre Upstairs. В главните роли тогава са Андрю Скот и Бен Уишоу от поредицата за Джеймс Бонд.

Истината е, че моят герой не трябва да взима решение за своята сексуалност. Хората се идентифицират различно спрямо начина, по който са се идентифицирали преди 12г. например. Всичко е много напредничаво. Хората са притеснени да говорят за сексуална идентичност и актуалното течение, което разгръща бинарната структора- споделя Бейли

Джонатан Бейли

Джонатан споделя, че когато авторката на пиесата е говорила с него за ролята за първи път, му е казала да не се паникьосва, когато я прочете.

Премиерата на „Cock“ е в Ambassadors Theatre на 05.03.2022г. Тя ще продължи да се играе в продължение на 13 седмици. Билетите вече са в продажба.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 9 = 1