Спомените на реж. Тайка Уайтити за „Междузвездни войни“ епизоди 1,2 и 3 са някак избледнели….

Той се подготвя да се завърне на режисьорския стол с проекта си за филм от „Междузвездни войни“. Тайка е споделил плановете си с Натали Портман, звездата от най-новият му филм „Тор: Любов и гръмотевици“.

Натали ме попита, какво ще правя след това? Аз и казах, че ще работя по филм от „Междузвездни войни“ и я попитах дали някога е искала да участва във филм от поредицата. Тотално бях забравил за епизоди 1,2  и 3. – споделя Уайтити в интервю за Rolling Stone

Натали Портман в ролята на Падме Амидала от „Междузвездни войни“

Портман се превъплати в сенатор Падме Амидала в „Невидима заплаха“, „Клонираните атакуват“ и „Отмъщението на Ситите“. Първия от тях дебютира през 1999г., като трите донесоха над $2,5 млрд. от световния боксофис. Дълго време обаче бяха критикувани от всички. Включително от най-заклетите фенове на поредицата.

Уайтити сподели и притесненията си от това, да се прсъедини към „Междузвездни войни“- сага с изключителна, фенска база и поредица от проекти, които са не са успявали да я задоволят. Той каза, че ако силата не е с него, ще приеме отлагане или изобщо прекратяване на проекта му.

Ако не съм готов, значи не съм.  Не бих искал да пришпорвам „Междузвездни войни“. Не бих искал да скоча във филма и да не съм почувствал, че е уникален, че е наистина моят филм, че има смисъл. Това би било истинска катастрофа. В момента пиша сценария. Ще дам всичко от себе си, за да сътворя прекрасна идея, която всички да обикнат. – споделя още режисьорът

Най-новото му творение, „Тор: Любов и гръмотевици“ се готви за изключителен дебют с над $300 млн. приходи от световното си разпространение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 2