Съвсем скоро режисьорът на „Тор: Любов и гръмотевици“ и „Тор: Рагнарок“, Тайка Уайтити“ ще се венчае за поп звездата Рита Ора.

Двамата тъкмо са се венчали, а вече плануват сватбата. Наскоро те направиха почти едновременно предложение един към друг и нямат търпение да се потопят в живота на омъжените. Плануват скромна церемония, сред тесен кръг от приятели. Голямото парти по темата ще бъде по-късно през лятото.

Рита Ора работи по няколко филмови проекта в момента и е треньор в „The Voice of Australia“. Тайка Уайтити работи по поредица от филми също, включително един за Междузвездни войни. Двамата са толкова влюбени, че плануват да сключат брак веднага, след като графиците им го позволят.

Не е имало „Ще се омъжиш ли за мен?“. Не е имало постове в Инстаграм. Не е имало пръстени или подготовка. Просто в даден момент са се си казали почти едновременно: „Искам да се оженя за теб“. Планът им е да сключат брак в чужбина, веднага след като графикът им го позволи и да присъстват най-близките им приятели и семейства. Голямото празнуване в Лондон ще бъде на по-късен етап и ще присъстват всичките им известни приятели. Сега просто искат да го направят официално.

Ора и Уайтити излизат от повече от година и половина. За първи път го обявха публично през 2021г. на червения килим на „Отрядът Самоубийци“. Преди да започнат да излизат заедно, двамата са били приятели от години. През февруари Рита сподели поредица от снимки на двама им в Инстаграм, със следния текст:

Ние. Преди 4 години. И ние сега. Благодаря ти, че си толкова готин. И не преставаш да ме забавляваш. Честит Свети Валентин приятелче…

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 2 =