Тази година пролетта и 24Kitchen ни носят свежи емоции, вълнуващи кулинарни приключения и полезни съвети още от първата седмица на април.

Отправяме се на телевизионно пътешествие по стъпките на едни от най-обаятелните кулинари, за да предизвикаме уменията и знанията си в кухнята.

Ще се насладим на красиви кътчета из Европа, които крият сладки изненади.

Ще разберем и как всеки от нас може да изненада любимите си хора си с деликатеси, приготвени с оптимално малко средства и за отрицателно време.

Ето с какво ще ни посрещне новия месец, а до края му 24Kitchen ще зарадва зрителите с още свежи предложения. Очаквайте ги!

Джейми Оливър: Да готвим изгодно
Премиера: 3 април 2023 г. от 13:00 ч.
Излъчване: Всеки понеделник от 13:00 ч.

В „Джейми Оливър: Да готвим изгодно” изкусният кулинар ще сподели идеи за рецепти, които могат да се приготвят за по-малко от един паунд на порция, и ще ни запознае с принципи, които могат да насърчат зрителите да използват практическите съвети, за да се адаптират в кухнята към наличните продукти и към всякакъв тип обстоятелства.

Джейми ще предложи идеи за някои вкусни семейни ястия, които могат да бъдат приготвени с помощта на качествени съставки по най-енергийно ефективния начин – от използването на микровълновата печка за приготвяне на вкусно къри от нулата, приготвяне на пица в тиган, без да е необходимо да се включва фурната, печенето наведнъж на няколко ястия или готвене на порции, за да се спестят както пари, така и време.

Освен това Джейми кани гост готвачи да споделят своя опит и да предложат страхотни рецепти и съвети от собствения си репертоар. Във всеки епизод излизаме от студиото и отиваме в дома на друг готвач, който предлага спестяващи средства ястия от страни като Шри Ланка, Кипър, Италия и Индия, както и веган и супер нискобюджетни рецепти, които да отговорят на нарастващите цени на месото и млечните продукти.

Поредицата „Джейми Оливър: Да готвим изгодно” се стреми да ни предостави спокойствие за месеците напред с полезни идеи за вкусни рецепти, които могат да бъдат адаптирани към всякакви обстоятелства.

Лятната обиколка на Рудолф, сезон 1
Премиера: 3 април 2023 г. от 17:00 ч.
Излъчване: Всеки делничен ден от 17:00 ч.

В поредицата „Лятната обиколка на Рудолф“ изкусният кулинар и сладкар Рудолф ван Веен ни отвежда на пътешествие из няколко „сладки“ европейски града, прочути със своите сладкарници. Той посещава места, на които опитва най-известните деликатеси и търси историята и тайните, които се крият зад тях.

Рудолф навлиза в кулинарните дълбини и се вдъхновява от редица сладки и солени класики от Европа – от световноизвестната торта Sachertorte от Виена до вкусната Pasteis de Nata от Лисабон.

С голяма доза вдъхновение, той се завръща в своята пекарна и приготвя вкусна рецепта, в която вплита преживяванията си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here