С най-обичания биолог в света – Дейвид АтънбъроViasat Nature ни отвежда на невероятна разходка из едно от най-важните места на света, научаваме за различните проекти за спасяването на Големия бариерен риф  и се възхищаваме на неговата многообразна дива природа. Всяка събота.

Всеки делничен ден в 22:00 часа пък предстои пътуване във времето до един свят, в който все още съществуват смъртоносни динозаври, ходещи китове и огромни вълнести мамути – с рубриката „Праисторически гиганти“ и предавания като „Когато китовете можеха да ходят“, „Неразрешен случай с динозавър“, „Атънбиро и гробището на мамутите и много други. От понеделник, 3 април.

 Не пропускайте и поредицата „Величието на сезоните“ на 9 и 10 април и най-вече специалния уикенд в чест на Деня на Земята на 22 и 23 април, който ще представи едни от най-впечатляващите заглавия по най-зеления канал от семейството на Viasat World като „Величествената Африка“, „Масай Мара“: кръстопът на диви животни, „Правилата на Серенгети“, „Дивата Канада“ и още.

Уикенд, посветен на Деня на Земята
През целия ден в събота 22 април и неделя 23 април

Имаме великолепна поредица от програми за вас, за да отделите малко време и да почетете нашия естествен дом;

Wild lynx in Banff National Park

Ставаме свидетели на невероятното му разнообразие и сила, обръщаме внимание на предстоящите предизвикателства и посещаваме всяко кътче на планетата, от резервата Масай Мара в Кения до скалистите терени на Канада.
Елате на околосветско пътешествие през този уикенд и отпразнувайте чудесата на планетата Земя!

Сред заглавията са: „Величествената Африка“, „Масай Мара“: кръстопът на диви животни, „Правилата на Серенгети“, „Лъвове и хиени“, „Величието на сезоните“, „Дивата Канада“ и още.

Величието на сезоните
По два епизода в неделя, 9 април и понеделник, 10 април от 16:40 ч.

Брой епизоди: 4 x 60 мин.
Жанр: Документален/ природонаучен/ околна среда
Оригинално заглавие: Earth’s Great Seasons

Picture Shows: Baby green turtle in the shallows

Тази поредица разказва за необикновеното естество на четирите великолепни сезона на планетата Земя и за това как животните и растенията се справят с новите предизвикателства, които им поднасят. Във всеки епизод разглеждаме по един сезон – всеки със своя вълшебна и драматична индивидуалност – и разкриваме как различните животни трябва да намерят своите необикновени начини да се справят. През всеки сезон животните трябва да намират достатъчно храна, партньори, да отгледат малките си и да се справят с непостоянните климатични условия – и за да превъзмогнат изпитанията на всеки сезон и да процъфтяват, те разполагат с удивителни трикове!

Рубрика: Съботи с „Големият бариерен риф“
Всяка събота през април от 15:40 ч.

Облечете екипировката си за гмуркане и се присъединете към нас в подводно изследване на най-голямата система от коралови рифове на Земята;

С най-обичания биолог в света – Дейвид Атънбъро – разглеждаме рифа и освен това научаваме за различните започнали проекти за спасяването на Големия бариерен риф и се възхищаваме на неговата разнообразна и цветна дива природа.

Сред предаванията в рубриката са „Големият бариерен риф на Дейвид Атънбъро“, „Големият бариерен риф: живо съкровище“, който пък е озвучен от актьора Ръсел Кроу („Гладиатор“), „Един риф – цяла планета“ и още.

Рубрика: Праисторически гиганти
Всеки делничен ден от понеделник, 3 април в 22:00 ч.

Присъединете се към нас в едно вълнуващо приключение – пътуване във времето до един свят, в който все още съществуват смъртоносни динозаври, ходещи китове и огромни вълнести мамути.

Гледайки „Атънбъро и гробището на мамутите“, „Когато китовете можеха да ходят“, „Неразрешен случай с динозавър“, „Възходът на бозайниците“ и много други, ще можете да си представите как се разхождате сред тези огромни създания и да се запознаете по-отблизо с ежедневието им… но не забравяйте да не се приближавате твърде много!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here