Новият сериал от вселената на DC показва двойката като родители

Новият сериал на Warner Bros. Television, Супермен и Лоис, е с премиера на 24 февруари. Тайлър Хеклин (Път към отмъщение, Teen wolf) е в ролята на най-известния супер герой в света, а Елизабет – Битски Тулок (Грим) е най-известния журналист в комиксите, но в ново амплоа – това на родители. Хеклин и Тулок и преди са се появявали като тези емблематични герои в множество епизоди от телевизионната вселена на DC comics, позната още като Arrowverse.

Въпреки че има много истории за тази емблематична двойка, в Супермен и Лоис сюжетът поема в различна посока с фокус върху двамата като родители. След години в борба срещу суперзлодеи, чудовища, опустошаващи Метрополис и извънземни нашественици, най-известният супергерой в света, Човекът от стомана, познат още като Кларк Кент (Тайлър Хеклин) и най-известната журналистка от комиксите, Лоис Лейн (Елизабет Тулок), се изправят лице в лице с едно от най-големите предизвикателства досега – справянето със стреса, отговорността и трудностите, които идват с това да си работещ родител в днешно време. Освен чисто битовите и човешки препятствия Кларк и Лоис са загрижени дали с порастването си синовете им Джонатан и Джордан няма да проявят криптонските сили на баща си.

Връщайки се в Смолвил, Кент Кларк и Лоис срещат отново първата любов на Кларк – Лана Ланг (Еманюел Крики от Антураж), която сега е кредитен служител, както и съпруга й пожарникар Кайл Кушинг (Ерик Валдес от Грейсленд). Възрастните не са единствените, които преоткриват стари приятелства в Смолвил. Синовете на Кент се сближават с непокорната дъщеря на Лана и Кайл – Сара (Инди Наварет от 13 причини защо). Разбира се, никога няма скучен момент в живота на супергерой, особено с бащата на Лоис, генерал Самюел Лейн (Дилън Уолш от Клъцни / срежи), който има нужда от помощта на Супермен, за да спаси света от поредния злодей.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

32 − 27 =