Издателство ЕРА представя „Срещата“ от Никол Сноу

Как бихте реагирали, ако се събудите в хотелската си стая, а огромен непознат мъж се къпе в банята? Да, наистина няма нищо малко у Брок Уинтроп…

Кашата е забъркана и дори не е по моя вина, но най-намръщеният мъж, когото съм срещала, решава да вземе нещата в свои ръце и се озоваваме на нещо като среща.

О, историята става още по-пикантна и нещата между нас се разгорещяват толкова, че месеци по-късно все още си мисля за мега горещите му целувки под звездите.

А съдбата нанася поредния си удар! Не мислех, че ще го видя отново. Не и на новата ми отвратителна работа, от която отчаяно се нуждая. Но тогава се сблъсквам с него – буквално – и разбирам, че той е капризният милиардер и изпълнителен директор на компанията…

Направо изперквам, а той не спира да ми хвърля буреносни погледи. Можеш да режеш напрежението с нож… Опитвам просто да си върша работата без да обръщам внимание на дръпнатото му държание, ала напразно.

Но какво е по-зле от една объркваща среща с влудяващия те шеф? Още една такава среща… Е, някой трябва да научи господин Намръщен да се усмихва!

Никол Сноу е автор на бестселъри в класациите на Wall Street Journal и USA Today. Продадени са над милион копия от нейните романи. Известна е на българските читатели с „Предложението“ и „Предизвиквам те“.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here