THE RESIDENT: L-R: Dr. Devon Pravesh (Manish Dayal) and Nicolette Nevin (Emily VanCamp) in the „Moving On and Mother Hens“ THE RESIDENT airing Tuesday, Feb. 2 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX. ©2021 Fox Media LLC Cr: Guy D’Alema/FOX

Навлизайки в четвърти сезон, „Специализантът“ ще хвърли светлина върху ежедневния героизъм на здравните работници. Провокативната медицинска драма проследява живота на лекарите и медицинските сестри в болницата „Частейн Мемориъл“, които са изправени пред лични и професионални предизвикателства и се борят за здравето на техните пациенти.

В този сезон мъчителната и безмилостна борба с COVID-19 в градските болници ще отстъпи място на по-добри дни. Със свалянето от длъжност на Логан Ким, болницата намира новия си Главен изпълнителен директор в лицето на блестящия хирург ортопед д-р Кит Вос (отличената с „Еми“ и номинирана за „Златен глобус“ Джейн Лийвс), която оглавява прехода на „Частейн Мемориъл“ от частна към държавна болница. След три сезона, в които се борят с установената система, лекарите се обединяват в желанието си да поправят всички грешки и нередности в болницата, за да може тя да функционира нормално.

На 23 март (вторник) ще се излъчи премиерният епизод от сезон 4 на сериала „Специализантът“. Зрителите ще могат да проследят вълнуващите истории в популярната медицинска драма всеки вторник от 22:00 часа по FOX LIFE.

NEW AMSTERDAM – „The New Normal“ Episode 301 – Pictured: Ryan Eggold as Dr. Max Goodwin – (Photo by: Virginia Sherwood/NBC)

Вдъхновена от най-старата държавна болница в Америка, тази уникална медицинска драма следва брилянтния и очарователен д-р Макс Гудуин – най-новия директор на институцията, който има за цел да разбие установената бюрокрация и да предостави възможно най-добрите медицински грижи. Как ще се случи това? Като не приема „не“ за отговор, д-р Гудуин ще счупи статуквото и ще докаже, че няма да се спре пред нищо, за да вдъхне нов живот на единствената болница в света, способна да лекува пациенти с Ебола, затворници от „Райкърс“ и президента на САЩ под един покрив.

Сезон 3 на брилянтната поредица ще се излъчва премиерно от 30 март в 21:00 часа.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 − 83 =