Наистина ли жените са по-добри от мъжете в изкуството на измамата? Отговорът на този въпрос се загатва в новия откъс от изключително забавната комедия Мошенички от класа. Филмът ни среща с Джоузефин и Пени – героините на прелестните дами Ан Хатауей и Ребъл Уилсън, които са концентрирали целия си потенциал върху идеята да доминират над мъжете в името на личната изгода. Изкуството на измамата обаче изисква жертви и пътят до абсолютното съвършенство в света на подлостта е труден. Когато пред двете се отваря възможността да обединят силите си и следващите им завоевания да се превърнат в най-успешните им „бизнес проекти“, започва смело приключение, което ще постави двете едновременно в ролята на съпернички и партньорки.Слушай Мегън Трейнър с част от парчето в дъното на публикацията. Слушай Мегън Трейнър

Мошенички от класа ще ви разкрият част от тънкостите в занаята от 10 май само в кината. Още сега Слушай Мегън Трейнър с парчето от филма тук!

Освен взривоопасна комбинация от много смях и подли мошенически номера, Мошенички от класа ще предложи на зрителите и най-новия сингъл на световната музикална звезда, носител на награда „Грами“ Меган Трейнър. Песента  „Badass Woman“ е написан специално за продукцията и част от нея може да чуете тук:

Мошенички от класа“ дебютира в кино салоните в цялата страна от 10.05.2019г. Разпространява- Форум Филм България.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 22 = 28