Юли е месец на големите неща по най-мъжкия канал от ТВ семейството на Viasat World – Viasat Explore.

Във втори сезон на „Секачи на големи дървета“ дървосекачът и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб е изправен пред огромни предизвикателства на всички фронтове. Проследете новите 8 епизода всяка неделя от 23:00 часа – от 7 юли.

„Дърводелци на голяма надморска височина“ също се завръщат с втори сезон – от 14 юли – всяка неделя от 22:00 часа. И „Голямото риболовно приключение“ на Али Хамиди и екс-футболиста Боби Замора продължава с последните два епизода – във Франция.

Секачи на големи дървета
Премиера от неделя 7 юли в 23:00 ч.

Сезон: 2
Брой епизоди: 8 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес
Оригинално заглавие: Big Timber
Година: 2021

Проследяваме опасната работа на дървосекача и собственик на дъскорезница Кевин Уенстоб, докато той и неговият екип стигат до крайности, за да запазят семейната дъскорезница и начина си на живот.

През втория сезон Кевин е изправен пред огромни предизвикателства на всички фронтове. Новият му участък за дървен материал е затворен поради снега и Кевин е изправен пред огромен недостиг на западен червен кедър, от който се нуждае, за да работи дъскорезницата. Той се принуждава да отиде до морето и да използва ръждясали стари лодки, за да вземе трупи от червен кедър. изхвърлени на бреговете на остров Ванкувър. Кевин се надпреварва и с времето – той има само шестнадесет седмици да изтегли достатъчно трупи, за да изплати неустойка от един милион долара, наложена му от канадското правителство за това, че е оставил дърва, натрупани върху стария му участък за дървен материал…

Голямото риболовно приключение
Продължава всяка събота в 13:10 ч.

Сезон: 2
Брой епизоди: 4 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ риболов
Оригинално заглавие: The Grand Fishing Adventure
Година: 2024


Двама добри приятели – пътуващият по света риболовеца Али Хамиди и пенсионираният футболист от Висшата лига и запален рибар Боби Замора – тръгват на втората си задгранична риболовна обиколка… и този път тя е в Испания и Франция.

Момчетата посещават някои от най-емблематичните и красиви испански и френски места за риболов, като си поставят трудни мисии по пътя. В различни води – от отдалечени и обширни диви езера до популярни ваканционни места за комерсиален риболов – те се насочват към различни видове, включително над 200-фунтова гигантска есетра, колосален шаран над 80 фунта, над 40-фунтова иберийска мряна, бяла риба и декоративен шаран Кои.

В този риалити сериал има всичко – екшън, пътуване, комични моменти, състезания, технически съвети за любители риболовци и много невероятни риби…

Дърводелци на голяма надморска височина
Премиера от неделя 14 юли в 22:00 ч.

Сезон: 2
Брой епизоди: 6 x 60 мин.
Жанр: Документален/ риалити/ бизнес/ природа
Оригинално заглавие: Extreme Mountain Carpenters
Година: 2023

През втория сезон семейство Курцел се заема с два монументални проекта, които подлагат на изпитание техните умения и издръжливост.

Първо трябва да реновират стария бивак „Карло Буфа ди Переро“ в планината Кристало – историческа постройка, сгушена в скалите и датираща от Първата световна война – преди да преминат към строителната площадка на подслона „Капана Пиз Фаса“ на върха на Пиз Бое, като са изправени пред снежни бури и недостиг на вода.

Братята Курцел преминават през разнообразни предизвикателства, включително обновяване на кула в замъка Арко и изграждане на нова сауна на фона на зашеметяващи планински гледки, но сред всичко това изпъкват значението на водните ресурси и опазването на околната среда.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 6