„Мисията невъзможна: Разпад“, „Дни на грохот“, „Ванила скай“, „Специален доклад“ и „Война на световете“ са някои от емблематичните заглавия в сезона на Том Круз, какъвто ще бъде втората половина на този ноември по TV1000.

Насладете се на кинематографичното майсторство на Джоел и Итън Коен със специален филмов маратон, включващ най-емблематичните им творби: от екзистенциалния хумор на „Сериозен човек“, през напрежението в завладяващия им дебют „Проста кръв“ до култовите „Изгори след прочитане“ – забавна сатира за шпионажа и човешката глупост – с Брад Пит, Джордж Куни и Джон Малкович – и „О, братко, къде си?“с южняшкия му чар и 2 номинации за Оскар.

Присъединете се към нас за недели на стоплящи сърцето филмови приключения и смях. Знаете ли, че във „Фантастичният господин Фокс“ гласовете на Джордж Клуни и Мерил Стрийп вдъхват живот на любимите герои, че „Кунг Фу Панда“ и „Кунг Фу Панда 2″ са пълни с екшън и хумор и че легендарните режисьори Стивън Спилбърг и Питър Джаксън са обединили усилията си в „Приключенията на Тинтин“, за да покажат емблематичния белгийски комикс герой на големия екран?

Мисията невъзможна: Разпад
Неделя 19 ноември в 22:00 ч.


Някои мисии не са въпрос на избор. Докато изпълнява опасна задача да възстанови откраднат плутоний, Итън Хънт избира да спаси екипа си вместо да завърши мисията, позволявайки по този начин ядрени оръжия да попаднат в ръцете на смъртоносна мрежа от висококвалифицирани оперативни работници, които имат намерение да унищожат цивилизацията… Поради грозящата света опасност Итън и екипът му от АНМ са принудени да станат партньори с безкомпромисен агент от ЦРУ, докато се надпреварват с времето, за да спрат ядрената катастрофа.

Рубрика: Седмица на Том Круз
От понеделник, 13 ноември до неделя 19 ноември в 22:00 ч.

Подгответе се за едно вълнуващо пътешествие, следвайки знаменитата кариера на холивудската легенда Том Круз.

Присъединете към нас и се насладете на най-запомнящите се роли на емблематичния актьор – от умопомрачителния свят на „Специален доклад“, където той предсказва престъпления, до секващия дъха „Война на световете“, в който се бори с извънземни нашественици.

Жаждата на Круз за скорост в „Дни на грохот“ е легендарна, а енигматичната му роля във „Ванила Скай“ достига до границите на реалността.
Гледайте също неспирния екшън в „Джак Ричър: Не се връщай“ и поразителните каскади в „Мисията невъзможна: Разпад“.

Втори шанс:
22/11 19:15 Ванила Скай, Испания,САЩ, 2001
23/11 19:05 Мисията невъзможна: Разпад, САЩ, екшън/приключенски/трилър, 2018
26/11 00:05 Дни на грохот, САЩ, екшън/драма/спортен, 1990
27/11 19:05 Специален доклад, САЩ, 2002

Рубрика: Сезон на братя Коен
От понеделник 27 ноември до четвъртък 30 ноември в 22:00 ч.

Насладете се на гения на братята Коен този ноември, в който демонстрираме кинематографичното майсторство на Джоел и Итън Коен със специален филмов маратон, включващ най-емблематичните им творби.

Оценете екзистенциалния хумор на „Сериозен човек“, където братята черпят уникална перспектива от собственото си детство, усетете напрежението в завладяващия им дебют „Проста кръв“, смейте се от сърце с „Изгори след прочитане“ – забавна сатира за шпионажа и човешката глупост – и не пропускайте южняшкия чар и музикалната магия на „О, братко, къде си?“

Гледайте на:
27 ноември 22:00 Проста кръв, САЩ, криминален/ драма/ трилър, 1984
28 ноември 22:00 Сериозен човек, САЩ, 2009
29 ноември 22:00 Изгори след прочитане, САЩ, комедия/криминален, 2008
30 ноември 22:00 О, братко, къде си? Франция, Испания, Великобритания,САЩ, 2000

Рубрика: Семейни недели
Всяка неделя през ноември от 09:00 ч.

Пригответе се за семейни забавления през ноември с нашите Семейни недели!


Присъединете се към нас за ден на стоплящи сърцето приключения и смях. Знаете ли, че във „Фантастичният господин Фокс“ гласовете на Джордж Клуни и Мерил Стрийп вдъхват живот на любимите герои на Роалд Дал, че „Кунг Фу Панда“ и „Кунг Фу Панда 2″ са пълни с екшън и хумор, като същевременно ни учат на ценни житейски уроци, и че легендарните режисьори Стивън Спилбърг и Питър Джаксън са обединили усилията си в „Приключенията на Тинтин“, за да покажат емблематичния белгийски комикс герой на големия екран?

Изборът включва също „Акийла и правописът“ и „Къща-чудовище“, така че има по нещо за всеки. Затова съберете любимите си хора и се настройте за уютни недели, изпълнени с магия!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 6