Веднага щом звездата от „Сокола и Зимния войник“ на Disney+ качи въпросния кадър в профила си в Instagram, феновете му в туитър полудяха и се втурнаха да споделят мемета и реакции към снимката.

Новият филм на актьора се казва „Monday“ и се очертава, като горещ, силно драматичен филм. Любовната история се разгаря между Майки (Стан) и Клои (Денис Гоу). Двамата се запознават в Атина и преживяват авантюра за една нощ. Тя усложнява живота, към който всеки от тях трябва да се завърне. Режисьор е Аргирис Пападимитрополус. Премиерата ще бъде в кината.

Вчера (Понеделник, 12.04.2021г.), Стан се захвана с промотирането на филма „Monday“, като може би подсказа конкретна сцена от филма. На кадъра той гледа в противоположна на камерата посока, насред улица. Той е чисто гол, наметнат с яке, което е разгърнал за да го видят всички. Всичко зад актьора също се вижда.

Филмът „Monday“. Премиерата е този петък, 16.04.2021г. Като казвам, че му се отдадох изцяло, имам предвид точно това!- написа актьора под снимката

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sebastian Stan (@imsebastianstan)

Феновете се впуснаха в стари спекулации, който притежава „задника на Америка“. Много посочиха Стийв Роджърс. В свое интервю самият Стан е споделял, че Сокола (Антъни Макий) има „задника на Америка“.

Вече настроихте ли се положително за новия филм на Себастиан Стан?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + = 9