Сандра Бълок и Виола Дейвис в първи трейлър за „The Unforgivable“

Гледаме от 10.12.2021г. по Netflix

Netflix показаха първия трейлър за „The Unforgivable„. В главната роля на трилъра гледаме носиелката на Оскар, Сандра Бълок. Той е базиран на минисериала на Сали Уайнрайт от 2009г.

Това е първата роля на Сандра Бълок за Netflix, след драматичния трилър (отново на стрийминг гигантът) от 2018г. „Кутия за птици“. Тук тя играе ролята на Рут Слейтър- жена, която бива освободена от затвора. Там е била затворена, след извършване на тежко престъпление.

Тя ще опита да се завърне в обществото. Това обачеще се окаже допълнително усложнено от страна на хора, които по-скоро са готови да раздават сурови присъди, отколкото да простят миналото и. За да и помогне с изкуплението, Слейтър намира отчуждената си сестра, която се е наложило да изостави преди време.

От трейлъра става ясно, че опитите и да се впише в обществото след 20г. зад решетките, непрекъснаот ще бъдат осуетявани. Тя намира работа, но е тормозена непрекъснато. Включително чрез телефонни заплахи и физическо насилие.

Много от хората осъждат убийството на полицай, извършено от Слейтър, като непростимо. Виола Дейвис е една от тези. Други смятат, че тя е платила за престъплението си. Според тях опитите и да се свърже със сестра и не трябва да е начина, по който живота и ще рестартира.

В поддържащи роли ще видим Винсънт Д’ Онофрио,Виола Дейвис, Джон Бърнтол и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 4 = 13