Поредицата „Лабиринтът“ се завръща!

20th Century Fox възнамеряват да я рестартират, като Disney вече преговарят с Джак Пиджън („Превъзходство“ с Джони Деп), да напише сценария на новия филм

Продуцентите на оригиналната трилогия ще се завърнат. Уес Бол режисира предходните три филма, но ще се завърне тук само, като продуцент.

Трилогията е базирана на световния бестселър на Джеймс Дашнър издадена у нас от ИК Бард. „Лабиринтът: Невъзможно бягство„, „Лабиринтът: В обгорените земи“ и „Лабиринтът: Последния кандидат“ имаха своята кино премиера в България.

Новия филм няма да бъде друга версия на оригиналната история. Няма да бъде и директно продължение. Идеята е да се направи своеобразно продължаване на историята, което да включва елементи от оригиналния филм, в който зрителите се влюбиха. Срещу $35 млн. бюджет той донесе над $348 млн. в световния боксофис за студиото.

По-сходен начин 20th Century Fox се опитват да възродят историята за маймуните с „Кралство на планетата на маймуните“. Филмът е рестарт за поредицата. Той не е римейк на трилогията от изминалото десетилетие. Не е римейк и на оригиналните филми от края на 60-те на миналия век. Историята все пак е свързана, но включва нови герои и се развива поколения след предходната трилогия. Този филм, случайно или не, също е режисиран от Уес Бол.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 5 =