Най-сетне Скалата се завърна в „Бързи и яростни!

Е, все още не можем да изречем тези думи, но те вече не са невъзможни. Джъстин Лин, режисьорът на „Бързи и яростни 9“, се е заел с финала на сагата, който ще бъде в две части. Той сподели, че е отворен за възможността Дуейн Джонсън (героят Люк Хобс) и Джейсън Стейтъм (Шоу) да се завърнат в основната поредица.

За мен, те са все още в една и съща вселена. Те са част от семейството. Каквото и да направим, където и да отведем следващия филм, винаги съм отворен да посетя отново някой герой, в определена ситуация. Всичко е въпрос на разговори.

Скалата и Джейсън Стейтъм се появиха за последно в „Бързи и яростни 8“, след което отсъстваха във всички промо материали за деветия филм. Дълго време се говори и за напрежение между Скалата и Вин Дизел, преди премиерата на „Хобс и Шоу“ през 2019г.

Вратата за завръщането и на двамата е отворена. Дизел вече е подсказвал за мащабите и размаха на предстоящите, последни два филма.

Пътувахме до тези невероятни места. Те са част от причината „Бързи и яростни 10“ да бъде разделен на два филма. Има толкова много за показване. Много места по света, които искаме да посетим.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

96 − = 94