Издателство ЕРА с нов пътеводител – „Пътят на стоика към богатството“ от Дариус Фору

„Дариус има уникалната способност да предава сложни идеи чрез прости истории“ – Моргън Хаузел, автор на бестселъра „Психология на забогатяването“

Инвеститорът Дариус Фору предлага нов подход за натрупване на богатство, който вплита древна мъдрост в хаоса на съвремието.

Стоиците са знаели, че ако можеш да контролираш реакциите и емоциите си, ще постигнеш успех. Същите принципи са валидни и за финансовата ни реалност днес. Най-великите инвеститори подхождат към пазара с дисциплина, емоционална дистанция и самообладание – уроци, на които стоиците ни учат от хиляди години.

Чрез комбинация от древно знание и практични стратегии, базирани на анализите на най-добрите инвеститори на всички времена, „Пътят на стоика към богатството“ ви разкрива как да:

  • получите предимство чрез управление на емоциите и развитие на уникалните ви качества и таланти;
  • развиете нужната дисциплина, за да игнорирате краткосрочните икономически колебания и да избягвате да живеете в бъдещето;
  • се сдобиете с мисловна нагласа, която ви позволява да се наслаждавате на това, което имате, без алчност;
  • създадете устойчив подход към финансите си.

Докато финансите и икономиката стават все по-непредвидими и хаотични, „Пътят на стоика към богатството“ е ключът към справянето с всяка буря, като същевременно изграждате богатство, което ще се съхрани за цял живот и след това.

Дариус Фору е автор на седем книги. От 2015 г. насам развива успешно блога си на тема бизнес и продуктивност, следен от повече от 500 000 читатели. Цитиран е в TIME, NBC, Observer и други.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here