Първи трейлър за „Tales of The Walking Dead“

Премиерата е през следващия месец

Първият трейлър за новия spin-off  по „Живите мъртви“ вече е тук. Сериалът-антология ще дебютира по AMC и AMC+ на 14.08.2022г. и ще представи шест нови истории, в апокалиптичния свят от митологията. Всеки епизод ще бъде с продължителност от 1 час и ще бъде самостоятелна история. Ще видим отново Дий (Саманта Мортън), която познаваме, като Алфа Шептящите в „Живите мъртви“.

В други роли ще видим Тери Крюз, Оливия Мун, Антъни Едуардс, Дани Рамирез и др.

АМC показаха и специален key-art , както и пуснаха синопсиса на  два от епизодите от поредицата.

Сезон 1, епизод 2 е озаглавен „Blair/Gina“. Намираме се в момента на избухването на апокалипсиса в Атланта, Джорджия, през 2010г. Обикновени хора се опитват да разберат събитията, които се развиват около тях. Блеър и Джина са служителки в застрахователна компания, които се ненавиждат една друга. Ще им се наложи да се изправят срещу животозастрашаващи избори, които ще ги накара да преосмислят, какви искат да бъдат на края на света. Ще осъзнаят, че ще трябва да се изправят срещу собствената им истина, ако искат да преживеят денят, който никой не иска да изживее отново.

Сезон 1, епизод 4 е озаглавен „Amy/Dr. Everett“. Години след апокалипсиса, природата е погълнала голяма част от света, който някога беше. При все това, хората успяват да оцеляват. В отдалечена част на САЩ е създаде „Сектор на мъртъвците“. Това огромно здание е дело на човешка ръка и служи за да отделя мъртъвците от живите. Натуралиста др Еверет е прекарал десетилетия в доброволна изолация, за да изучи този световен ред и балансът му- без хора. Когато Ейми, оцеляла, но абсолютен екстроверт, преминава в ничията земя, хуманността на самият Д-р Еверет е поставена под въпрос. Тя вярва, че човешките взаимоотношения са всичко, което име останало и трябва да пазят. Той ще трябва да реши, природата или?

Премиерата е насрочена за 14.08.2022г. По AMC+ с два епизода, едновременно.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 − 3 =