Първи трейлър за мистериозния „The Signal“ на Netflix

Премиерата е на 07.03.2024г.

Netflix показа първия тийзър – трейлър за новия си немски, мини-сериал „The Signal“. Премиерата е след месец. Опитите на стрийминг гигантът да повторят успеха на „Dark“ не спират.

Астронавт изчезва мистериозно, по време на мисия. Съпругът и разследва случилото се, докато се бори с превратностите на живота и това, да бъде самотен баща за дъщеричката им. Тя ще се завърне на Земята, но не и у дома. Къде ще отиде? Какво се е случило?  Там горе, в мрака на Международната Космическа Станция, тя е открила нещо, по-голямо от самата нея.

Пола отново е на Земята. Но никога не пристига у дома, въпреки че съпругът и и дъщеря и я чакат на гейта. Самолетът, с който се прибира, сякаш е потънал в земята. Докато се опитва да предпази детето от тази новина, Свен се сблъсква с нови и нови трудности на всяка крачка. И внезапно намира това, което търси. Пола му е оставила загадка. И сега той ще се опита да я разплете. Колкото повече се доближава до разгадаването и, толкова повече животът му се разпада и по-голяма заплаха започва да тегне над него, Чарли и целия свят. Горе в космоса, Пола е направила едно невероятно откритие.

Поредицата ще бъде събитие от едва четири епизода.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

63 + = 71