Първи трейлър за култовия „Yellowjackets“ сезон 2

След по-малко от 2 седмици....

Showtime най-сетне разкриха пълния трейлър за дългоочаквания, втори сезон на номинирания за Еми „Yellowjackets“. Официалната премиера е насрочена за 24.03.2023г.

Видеото продължава да запраща зрителя в две времеви линии. От една страна са останалите оцелели, които се сблъскват с жестоката зима и извършват немислими действия. Повече от две десетилетия по-късно мрачното им минало се връща, за да застигне оцелелите, борещи се с травмата и последствията от времето, прекарано в пустошта. Виждаме за първи път в действие възрастната Лоти и възрастната Ван.

Изминали са два месеца от смъртта на Джаки. Гладът им се засилва. Страхът- също. Напрежението помежду им превръща ситуацията в още по-лоша. С всеки изминал ден зимата става по-жестока, а психическото състояние на нашите герои се срива успоредно с това. В настоящето те са преследвани от мракът на пустошта и зловещите спомени от онова време. Изправяйки се срещу ужасяващата истина на това, какво всъщност е оцеляването, реалния кошмар за всяка от тях ще бъде проумяването на собствената и същност и какво е готова да жертва, за да оцелее.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

39 − = 34