Първи трейлър за „Живите мъртви“ сезон 11C

Какво ще видим през последната, трета част от финалния сезон на основния сериал?

Е финалът наистина е тук. 11 сезона и 12г. по-късно, ние отново сме тук и отново говорим за „Живите мъртви“. Зомби вълната избухна през 2010г. превръщайки поредицата в една от най-популярните в цялата телевизионна история. Сега, историята там окончателно стига до своя финал. Поне в основния сериал.

Сезон 11 бе разделен на три части. Последните осем епизода стартират през Октомври. Ще видим отново Лорън Коън, Мелиса Макбрайт, Джефри Дийн Морган, Крисчън Сератос, Джош Макдърмит, Сет Гилиъм, Кари Пейтън, Рос Маркат, Лорън Ридлоф и др.

Анджела Канг нарече последния сезон за нещо, по голямо от всяко друго. Летвата е по-високо от когато и да било. Повече зомбита, повече екшън. Групата, която познаваме и обичаме, ще трябва да работи в една общност за първи път. Ще опитат да възстановят онова, което Шептящите им отнеха.

По време на финалния епизод на отминалата част, видяхме  героите в Commonwealth, заедно с Ланс Хорнсби, който завзе Александрия, Хилтоп и Ошънсайд. Дарил и Керъл са единствените двама все още живи, които сме гледали и в сезон 1 на поредицата.

Дарил ще бъде захвърлен в посока лидер на групата. Начинът, по който той ще се справя с тази задача е доста по различен от останалите. Той няма да бъде новия Рик или новата Маги или новия Езекил. Дарил е Дарил. Не си пада по речите. Обича да действа.

„Живите мъртви“ сезон 11, част трета ще дебютира по телевизия FOX България, на 03.10.2022г.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

90 − = 84