Първи трейлър за апокалиптичния „Moonfall“ на реж. Роланд Емерих

Гледаме само в кината през Февруари

Lionsgate публикуваха първия трейлър за най-новия, научнофантастичен екшън на реж. Роланд Емерих („След утрешния ден“, „2012“, „Денят на независимостта“). В главните роли гледаме Хали Бери и Патрик Уилсън („Аквамен“).

Заедно с видеото, дебютира и първи постер на филма. От видеото става ясно, че историята ще се завърти около конспиративна теория. По-конкретно, става въпрос за онези две минути, в които е изгубена комуникацията с Аполо 11. Стоим на прага на шестото изтребление на планетата. То би могло да бъде предотвратено, ако правителството не бе крило откритията си за Луната в продължение на 50г.

Премиерата на „Moonfall“ е насрочена за 04.02.2022г. и тя ще бъде само в Кината.

Мистериозна сила изтласква Луната от орбитата и около земята. Тя се отправя в посока, в която унищожението на живота е неизбежно. Остават броени седмици до сблъсъка, а светът е на път да се разпадне. Бившия астронавт от НАСА, Джо Фоулър, вярва че държи ключа за спасението на всички. Само един астонавт от миналото и, Брайън Харпър и един майстор на конспиративните теории К.С. Хоусман и вярват. Тези герои се отправят на мисия в космоса, оставяйки след себе си хората, които обичат,само за да открият, че Луната не е това, което си мислим, че е.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

23 − 15 =