„Непобедимите 4“ ще бъде последното появяване на Силвестър Сталоун в ролята на Барни Рос. Дори и поредицата да продължи отвъд тази си част. Преди да видим, каквито и да било кадри от филма, CinemaCon стана домакин на първия гигантски банер-постер на филма. Той ни напомня за впечатляващия актьорски ансамбъл, който ще видим на екран.

„Непобедимите“ спокойно можеше да се превърне в мъртър още в зародиш филм за бивши, екшън-звезди. Филмът имаше всички шансове да се провали, но вместо това Сталоун, Шварценегер, Брус Уилис, Джейсън Стейтъм и Долф Лундгрен  доказаха- има живот в старите кучета. Заглавието донесе над $270 млн. от световния боксофис. Продължението надгради поредицата и добави нови, звездни имена. „Непобедимите 3“ бе истинска трагедия и донесе най-малко приходи от всички. Той спря да бъде забранен за непълнолетно и стана достъпен за лице и на 13г. с придружител. Рецензиите му бяха ужасни.

Това обаче не спря бандата да се събере за „Непобедимите 4“. В началото на 2022г. снимките започнаха и тази част ще бъде отново забранена за непълнолетни. Силвестър Сталоун се отписа от снимките и от поредицата буквално няколко седмици след старта на снимките. Това оставя под въпрос съдбата на героя му и дали Джейсън Стейтъм няма да се превърне в главен герой и да продължи с „Недосегаемите“ нататък. Най-новите имена, присъединили се към филма, са Мегън Фокс, 50 Cent, Анди Гарсия и др.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 20 = 24