Ново видео от снимачната площадка на „Black Panther: Wakanda Forever“ показва конструкция на място, познато от първия филм. През 2018г. оригиналът завзе света със своя дебют от $202 млн.  и прекрасни рецензии. Заглавието се превърна в най-успешния солов филм на Марвел и създаде изключителни очаквания за продължението. Снимките по него започнаха миналия месец.

Много малко знаем за втория филм, като голямата въпросителна около справянето с неговата трагично починала звезда, Чадуик Боузман, остава без отговор. Всички работят с отношение към наследството на Чадуик. Разкриването на заглавието затвърди усещането, че сериозността към трагедията около звездата на филма, е изключителна. Завръщат се много актьори от оригинала, Лупита Нионго , Данай Гурира, Летиша Райт, Уинстън Дюк, Мартин Фриймън и Аднжела Басет.

Първи поглед от снимачната площадка на „Black Panther: Wakanda Forever“ е тук. Виждаме построяването на тронната зала на Уаканда. Видяхме я много пъти и по време на първия филм. Важно да се отбележи е, че „Черната пантера“ спечели Оскар за сценография.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 2