Режисьорът на „Шазам 2“ Дейвид Сандбърг разкри първия официален кадър на цялото Шазам семейство в новите им костюми. След успеха на първия филм от 2019г., Warner Bros. дадоха зелена светлина за продължение, като дори върнаха режисьора. Премиерата на втория филм е насрочена за 2023г. Въпреки това, снимките започнаха…

В новия филм двама от злодеите са носителката на Оскар Хелън Мирън в ролята на Хеспера и Луси Лю в ролята на Калипсо. Звездата от „Уестсайдска история“ Рейчъл Зиглър също се присъедини към екипа.

За да предотврати евентуално изтичане на информация, Сандбърг сам реши да изпревари събитията и да покаже подобрените костюми, на възсрастните герои. В посока ляво-дясно, това са Адам Броуди (Фреди), Меган Год (Дарла), Рос Бътлър (Юджин), Леви, Грейс Фултън ( играеща и двете версии на Мари) и Ди Джей Котрона (Педро).  Вижте кадъра:

Сега цветовете са някак не така крещящи и материата е различна . Изглеждат далеч по-малко „анимационни“ отколкото в първия филм. Костюмът на Мари е най-променен с тези по-дълги ръкави и по-къса пола.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 2