Първи откъс от „Заклинанието 3: Демоничният убиец“

Гледаме в кината през юни

Warner Bros. Pictures и New Line Cinema не пропуснаха възможността да промотират предстоящия „Заклинанието 3: Демоничният убиец“ по време на наградите на MTV миналия уикенд.

Новия филм е най-мрачната част от ужасяващата вселена на Джеймс Уан. Видеото буквално ще накара гърба ви да настръхне. Това е първия ни поглед към предстоящото, след вече видения трейлър. Премиерата ще бъде в кината и по HBO MAX на 04.06.2021г.

Смразяващата история за ужаси, убийство и битка с неизвестно зло изкарва от равновесие дори сблъсквалите се с какво ли не Ед и Лорейн. Най-сензационният им случай започва с борба за душата на малко момче.

Впоследствие нещата ескалират, за да се стигне до първото дело в историята на САЩ, когато заподозрян за убийство претендира в своя защита, че е бил обсебен от демон.

Филмът ще върне Патрик Уилсън и Вера Фармига под светлините на прожекторите в ролите на Ед и Лорейн Уорън. Последно ги видяхме през 2019г. в „Анабел 3“.

Режисьор е Майкъл Чавес („Проклятието на плачещата жена“). Това превръщаЗаклинанието 3: Демоничният убиецв първия филм от поредицата, чиито режисьор не е Джеймс Уан.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

83 + = 88