Първи кадри за „Рик и Мишон“ spin off сериала по „Живите мъртви“ (ВИДЕО!)

Включва кадри от "Dead City" "Дарил Диксън" и новия сезон на "Fear The Walking Dead"

„Живите мъртви“ започнаха излъчването на последните 8 епизода за поредицата. На 21.11.2022г. по FOX България ще гледаме финалния епизод на сериала. През 2023г. обаче вселената става още по-голяма и още по… мъртва…

AMC публикуваха ново видео, което поставя във фокуса трите spin-off поредици, които ще гледаме през следващата година- „Dead City“- серилът с Нигън и Маги, „Дарил Диксън“- все още неозаглавеният сериал с Норман Рийдъс и дългоочаквания „Рик и Мишон“, където отново ще видим любимите герои заедно.

Налични са и официалните синопсиси и за трите spin-off сериала.

„The Walking Dead: Dead City“- Маги и Нигън се придвижват през апокалиптичния Манхатън, преди да бъде откъснат от континенталната част. Разпадащия се град е пълен с мъртви обитатели, които са превзели Ню Йорк и са го превърнали в свой, изпълнен с анархия, опасност, красота и ужас.

„Дарил Диксън“ ще се развива в Париж, Франция. Дарил се събужда и се оказва някъде в Европа. Той ще опита да подреди парченцата от пъзела на случилото се с него. Как се е озовал там? Как ще се прибере у дома?

„Рик и Мишон“  се развива на място, което никога до сега не сме виждали във вселената на „Живите мъртви“. Това е една епична, любовна история за двама герои, променени от един променен свят. Те са разделени от разстоянието помежду им. От непреодолимата сила. От призраците на хората, които самите те са били. Рик и Мишон са захвърлени в един различен свят, построен върху битката с мъртъвците и в крайна сметка… война с живите. Могат ли да се открият? Могат ли да разберат, кои са били в ситуация, която не прилича на нищо от ужасите, преживени до момента? Врагове ли са? Любовници? Жертви? Победители? Когато не са заедно, въобще живи ли са? Или може би ще разберат, че и те самите са живите мъртви?

„Fear The Waling Dead“ се завръща през 2023г. със сезон 8. На финала на предходния се срещната Морган и Мадисън и поеха на мисия към P.A.D.R.E.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

30 − 28 =