Още преди време зрителите се влюбиха в поредицата „Пълна Драмарама“. А сега ще имат възможност за нови забавления с малките беладжии. Вторият сезон започва на 13 септември по Cartoon Network.

В новите епизоди се оказва, че Норбърт Хатчет има неосъществена детска мечта: иска да свири на туба. Децата ще видят това като възможност да се отърват от него – ако той се фокусира върху музикалната група, те ще могат да си правят каквото искат. Планът се оказва успешен, но те не очакват едно нещо: колко много ще им липсват грижите му.

Децата от забавачницата не са единствените, които създават весели проблеми във втория сезон. Известен хаос предизвиква и самият Хатчет. Той ще започне да се занимава и с втората си страст: компютърните игри. Ще използва код за пряк път в играта си и по този начин ще отприщи зловещ аватар? Ще успее ли веселата компания да се справи с опасния пришълец?

Новите епизоди от поредицата „Пълна Драмарама“ ще започнат на 13 септември. Като ще продължат да се излъчват всеки делник от 15.00 ч. по Cartoon Network.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =