Продуцентите на „Изгубени“ показаха първи трейлър за мистерията „From“

В главната роля е Майкъл от "Изгубени"

Когато се опиташ да проследиш произхода на модерните сериали, много от тях водят назад до „Изгубени“. Поредицата се появи в началото на първото десетилетие на новия век и разчупи формата на традиционните поредици, фокусирайки се върху историята и мистерията. Това даде поле за изява на много подобни продукции, но „Изгубени“ продължава да е един от най-въздействащите сериали десетилетие след своя финал. Сега продуцентите му ще се опитат да продължат формулата с нов сериал, „From“.

Видимо от трейлъра, историята ще се завърти около страховити събития в малък град, от който хората НЕ МОГАТ да си тръгнат. Веднъж влезли, те всъщност не могат да го напуснат. Най-лошото от всичо идва нощем. Зли духове/ чудовища нахлуват в домовете им. Доста гадничко местенце, на което да пребиваваш… За да бъде изцяло в стила на „Изгубени“, главната роля се изпълнява от Харолд Перино, който беше Майкъл в „Изгубени“ за цели 47 епизода. В останалите роли гледаме Каталина Морено, Елизабет Сандърс, Ейвъри Конрад и др. Продуценти са ветераните от „Изгубени“ Джак Бендър и Джеф Пинкнър, който е и шоурънър.

Официалния синопсис гласи:

Поредицата разкрива мистерията на един кошмарен град, в сърцето на Америка. Той улавя в капан всеки, който влезе в него. Жителите му се опитват да запазят усещане за нормалност и търсят начин, да напуснат града. На всички им се налага да се борят със саплахите, идващи от заобикалящата ги гора- ужасяващи същества, които излизат след залез слънце.

Премиерата на „From“ е насрочена за 22.02.2022г. по телевизия Epix.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

81 + = 90