Премиера в България: 10.08.2012г.
Световна премиера: 29.06.2012г.
Жанр: Комедия
Продължителност: 106 минути
Формат: 2D
Сценарист: Тед Макфарлейн, Алек Сълкин, Уелсли Уайлд
Режисьор: Тед Макфарлейн
В ролите: Марк Уолбърг, Мила Кунис, Джоъл Макхейл, Джовани Рибизи, Сет Макфарлейн в ролята на Тед
Разпространител: Форум Филм България / Universal Pictures

Създателят на „Family Gay“ Сет Макфарлейн предава новаторския си хумор на големия екран като начинаещ сценарист, режисьор и като гласа на мечока Тед. В този игрален екшън / анимирана комедия, той разказва историята на Джон Бенет /Марк Уолбърг/, възрастен човек, който трябва да се справи с любимия си плюшен мечок Тед, оживял в резултат на детското му желание и отказващ да се отдели от него.

[tabs title=““ active=0 event=“click“]
[tab title=“Трейлъри“]

[/tab]
[tab title=“Галерия“]

[/tab]
[tab title=“Новини“]
Новини за филма тук[/tab]
[tab title=“Още за филма“]

Сет МакФарлейън, автор на популярния анимационен ситком Family Guy, дебютира на сцената на пълнометражното кино с лентата ТЕД, ПРИЯТЕЛЮ. Филмът пресъздава една непривична реалност, която съчетава истинските емоции от игралните филми с характерния хумор, присъщ на героите от анимираните продукции. От 10 август 2012 българските зрители ще могат да се запознаят с перипетиите на Джон (Марк Уолбърг) и неговия плюшен приятел Тед (с гласа на Сет МакФарлейн), които се случват в компанията на сексапилната Лори (Мила Кунис).
Задачата не е никак лесна, предвид факта, че той все още прекарва дните си като безгрижен ерген, отдаден предимно на развлечения и съблазнителни пороци. Джон има още един сериозен мотив да се промени – приятелката му Лори, която се радва на вниманието на своя влиятелен шеф Рекс.
Забавен, ироничен, на места дори неприличен – ТЕД, ПРИЯТЕЛЮ е истинска комедийна бомба, заредена с остроумни шеги и абсурдни сцени. „Има нещо откачено в този филм, което буквално те кара да зяпнеш и да си кажеш: не мога да повярвам, че това се случва”, коментира продуцентът Скот Стабър.
Неподправеният авторски почерк на МакФарлейън се забелязва във всяка сцена от филма. Освен че е изявява като сценарист, този път той изпълнява ролята на продуцент, режисьор и глас зад кадър на една от главните роли във филма – тази на плюшения мечок Тед.

[/tab]
[tab title=“Рецензии“]
Скоро[/tab][/tabs]

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + = 17